onsdag 25 maj 2011

Danmark

Nordiska mästarna 2011 i öppenklass! 
Danmark 1, Emil Petersen, Anders Erlandsen och Launy Larsen.
Detta lag som Danmark ställde på benen under NM är ett riktigt bra lag! Detta lag med framför allt Emil i spetsen kan gå väldigt långt även i EM. De har hungern, de är unga och är villiga att offra mycket för att lyckas nå de resultat de vill nå! De lägger ned massor av tid och intresse till Petanquen. Och dom får betalt i form av framgång!

Danmark har kört en modell som liknade den svenska i sin landslags satsning från början. Men har sedan glidit över till en egen modell som Danskarna skapat i ett par år. Pascal Verbregue har tränat och Coachat Danmark ett par år och det känns som det gett resultat. Danmark är bättre än någonsin. Och har en positiv trend i "gänget". Nu utökar Danmark sin tränarstab och tillsatte till i år även Philippe Quintais. Ska bli kul och se om deras utvecklingskurva fortsätter att skjuta i höjden. 

2 kommentarer:

  1. Håller med dig om Danskarna, min favorit bland danskarna Emil Petersen. På Mayonskyttet sköt han fina kallar gång på gång, danskarna kommer nog bli farliga i EM. Conny

    SvaraRadera
  2. Tak Joachim :)
    Jeg forstår ikke hvorfor i ikke stiller med de skarpeste spillere fra Sverige? mvh Emil

    SvaraRadera