måndag 18 juli 2011

Luxemburg och Tyringe

Jessica har i helgen varit i Luxemburg med damlandslaget och spelat en Internationell tävling. Jessica spelade ihop med Matilda Boström och Tove Orrbeck.
De vann trippel tävlingen och slog bla Tyskland i kvartsfinalen, Spanien i semifinalen och ett Franskt klubblag i finalen. Jessica hann dessutom med att bli 2:a i precisionsskytte tävlingen efter att ha fått bortdömt en carreau och en lille träff för fotfel i finalen... GRATTIS tjejer!


Själv var jag i Tyringe och spelade Sparbanken 1826 Open ihop med Thor Andreas Hjelm och Christopher Andersson. Vi hade riktigt kul idag med massa skratt och väldigt bra spel fram tills 4 matchen. Sen gick det lite troll i spelet. Men vi lyckades kämpa ner motståndet även i 4:de och 5:te matchen och vann hela tävlingen! Men det trevligaste i helgen var ändå att få träffa Bröderna Sjölander.
Efter tävlingen var vi och åt i Höör.. Thor testade så klart Kebaben även på detta stället och hans bedömning av kebab ställen kan man följa på hans blogg: http://cpctosse.blogspot.com/

2 kommentarer: