måndag 11 juli 2011

Varbergs Strandcup 2011

Då var årets tävling avgjord. Och vilken tävling det blev! Kulknappen vet hur man arrangerar tävlingar i stora mått! Dom är BÄST helt enkelt. Tävlingen fortsätter och växa! 95! lag i den Internationella trippeln. 118 lag i den öppna dubbeln och 34 lag i dam dubbeln. RESPEKT! Och vilket startfält det blev i tävlingarna dessutom. Jag har nog aldrig varit med om bättre startfält än det här. Det fanns väldigt många bra lag med som slogs om placeringarna. Det är nog endast SWIO som haft detta. Men då med ett gäng utländska lag inblandat. Arrangemanget flyter på som alltid och serverings personalen är de trevligaste damerna man bara kan önska sig. Man känner sig alltid lika varmt välkommen till Varberg.
I trippeln spelade vi hyfsat stabilt i början. Först efter 4-8 mot Patron x2 och Hallberg som vi tog tag i oss själva och höjde nivån på spelet markant. Så även i kvartsfinalen där vi spelar väldigt bra. I semifinalen är vi inte riktigt med alls. Vi mötte ett lag som dels spelade bra men även hade turen på sin sida. Men det kändes som att det inte riktigt fanns energi att vända den matchen. I dubbeln hände nästan samma sak. Helt okej spel hela dagen fram till semifinalen mot Jacobsson och Löf. Sen försvann energin hos Jessica. Vilket var väldigt synd. Löf var inte med i början på matchen och det ända som höll dom kvar var hans snea skott som turligt träffade lillen 3 gånger. Sen spelade han upp sig något i slutet av matchen och avslutar den med en klockren Carreau för 5 poäng vid 8-8.
Årets resultat blev inte riktigt lika bra som i fjol. Jessica vann mixeden med William Silfverberg, Jag, Jess och Rickard vann trippeln. Och jag och Jess förlorade finalen i dubbeln. Men 2 brons placeringar är helt okej. Vi avslutar både dubbeln och trippeln på ett sorgligt sätt med dåligt spel från att ha spelat bra mycket bättre tidigare på dagarna. Men totalt sätt var det bra. Jag och Jess tänkte ställa upp i mixeden. Men vädret var inte alls tilltalande på fredags eftermiddagen. Men det kom ett 70 lag till mixeden ändå. Imponerande! 


Tack Kulknappen för ett underbart arrangemang, igen! 
Längtar redan till Strandcupen 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar