tisdag 10 januari 2012

Fyrlingen 2012


Fyrlingen 2012 som arrangemang blev en hit som vanligt! POM med Herman i spetsen har verkligen hittat en "nisch" som fungerar! Varje möte mot en motståndare avgörs i bäst av 3 matcher. En trippel och två dubblar. Konceptet är lysande och deltagare står i kö för att få komma med. Det är ju en inomhus tävling och blir på så sätt begränsad till antalet deltagare. Men eftersom det är en två dagars tävling kan dom få till fler deltagande lag då de har en "kval" dag på lördagen där man spelar gruppspel i två omgångar (morgon och eftermiddag) för att nå slutspelet som spelas på söndagen.
Hallen som finns i Borås är riktigt fin och nu när dom t.o.m fått banor av de bättre slaget kan nog Borås inomhus tävlingar besökas oftare.



Jag hoppas Fyrlingen blir av även 2013. Fyrlingen är super trevlig tävling utöver det vanliga då man behöver vara fyra personer i ett lag. Jag har missat ett år då jag blev sjuk. Annars har jag varit med varje år. Och kommer så vara så länge de arrangerar tävlingen i samma koncept!


- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Det viktigaste är att ingen annan arrare försöker göra nå liknande under innomhustid.Tar bara död på varandra typ 4-ling tog död på 24:an och SWIO siktade för högt.Räcker med en stor,och att alla i stället stödjer den...och resten av tiden leka rommen av oss med träning och i småtävlingar och DM.Som jag sagt förr...en stor under innetid och ute SM + t.ex Varberg.Träning är allt för underskattat i Sverige och bör uppmuntras istället för allt småskit som finns.Sådesa :-).

    SvaraRadera
  2. Träning är inget som vi håller inne med eller motsäger oss Ante. Vi tränar och försöker utvecklas! Det är står vi för och skäms inte ett dugg för att vi gör det.
    Förr vågade man inte erkänna att man träna. Men idag är det inte lika dant. De förra stjärnorna säger likadant nu som då. De tränar aldrig men kastar i hallar runt om ett par gånger i veckan.

    24 dog ut för att gamlingarna i Höganäs inte orkade jobba med tävlingen. Men pengarna ville dom ha. Den andra klubben i staden ville ta över tävlingen. Men de fick dom inte om de inte fick bra betalt för att låta dom arrangera tävlingen åt dom.
    SWIO är den bästa inomhus tävlingen Sverige haft. Synd de inte hade någon som kan sälja tävlingen till sponsorer. De som försökt har ingen kunskap i ämnet och därför gick de i graven.
    Annars hade vi haft 3 stora tävlingar inomhus i början av året. Och det hade inte slagit ut varandra. Behovet av bra arrangerade tävlingar finns. Och de kommer gå bra för sådana tävlingar. Problemet är att det finns för många dåliga tävlingar...

    SvaraRadera