måndag 9 januari 2012

Fyrlingen

För tredje gången förlorar jag finalen i Fyrlingen.

Årets lag bestod av mig, Jessica, Rickard och Tobias. Vi hade lika gärna kunnat vinna finalen mot Sibirien (Albin Plantin, Robin Johansson, Anders Csapo och Filip Goldeus) då Jess och Tobbe har full kontroll över sin dubbel match och vi hade 12-8 och 2 skott för match i vår match. Men vår match slutade tillslut 12-13 och vi hamna på silver plats. Vände stort underläge i semifinalen mot Bruno Le Boursicaud, William Silfverberg, Launy Larsen och Emil Petersen till seger. Alltid kul!

Under lördagens gruppspel stämde spelet bättre på alla plan. 9-0 i matcher och massor av kvot poäng. Spelet under söndagen var inte riktigt nära det spel vi presterade under lördagen. Men det positiva är att vi spelar inte så bra men går till final ändå. Det är en styrka. När vi är i form är det inte många som rubbar oss!

Vi kommer tillbaka!!!

Tack för en bra arrangerat tävling POM med Herman i spetsen! Ni är riktigt grymma på att arrangera tävlingar med klass!!


- Posted by Pimmen using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

  1. Jag tror Jessica och Tobbe kände sig i rätt bra form :)
    Dom lirade många klot / .

    SvaraRadera
  2. Jessica och Tobbe spelade riktigt bara i dubblarna. Mindre bra i tripplarna. I tripplarna var vi ju knappt nära att vinna en match under söndagen. Dubblarna vann vi alla utom en! Torsk 12-13.

    SvaraRadera
  3. Grattis till er och grattis till era junisar Daniel, Simon och Sebbe som med hjälp av Rasmus (Öde) spelade hem andraplatsen i B-slutspelet

    SvaraRadera
  4. Ja, dom är grymma dom små! Att dom bara orkar spela så pass bra så länge om dagarna.. Bara de är imponerande!

    SvaraRadera