tisdag 12 juni 2012

Elitserien

Elitserien drar igång igen till helgen i Helsingborg. 

Coccinelles förhoppningar är så klart att bli bland de 6 bästa lagen efter de två första sammandragen. Så man får vara med i slutspelet. Det är ju den helgen som verkligen är rolig att spela. Jag har tippat grundserien. Förmodligen har jag helt fel! Men det är ett tips om något.. :)

Coccinelle PC lag: Rickard Nilsson, Sebastian Hjortander, Thor Andreas Hjelm, Daniel Eriksson, Simon Cohen, Jan Simonsen, Simon Åkesson och Joachim Andersson. 



5 kommentarer:

  1. Jag är mer less på att ingen som lirar Elit verkar tycka detta med Elitserie är kul.Smittar av sig på dom under...som då heller int bryr sig så mycket.Och sen gnälls det på att öppen inte lockar.
    Ahja...dom som bryr sig mest är Halmstad...så DOM vinner.Följt av SIT,som oxå verkar ta,t på någå så när allvar.Sibbarna lallar på i ren slenterian.BRO & BSJ har ju näxtan rena vettlag...så dom kanse...nää,dom har gett upp.BOO??Ut me zkiten :-).Under tiden åker Ante in å stollt representerar sin Div-3 klubb i nått som representerar ren glädje bara av att få lira:-).Hursom...lycka te,å glöm för all del inte att ni faxtiskt slåss om att vara Sveriges bässta klubbi nå så vackert som att hysta klot.FÖRSÖK ha kul för fan ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul kommer vi garanterat att ha Ante! Vi trivs ihop! Slås om att vara Sveriges bästa klubb... Finns det någon klubb som tar medaljer överallt oavsett ålder eller kön? Just det, Coccinelle. Vi vinner absolut inte allt. Men är alltid med i toppen och rör om. Det finns ingen annan klubb som ens är nära på den fronten just nu!:)

      Radera
  2. Vänd på tabellen så blir de rätt, Jocke e grym på tippa fotboll "jag är fortfarande i chock" de brukar bli tvärtom i boule. Hoppas ju på alla Stockholms lag, 5 lag bland de 6 första skulle sitta fint. Coccinelle eller Sibirien vinner de hela i slutspelet.
    Ha de gott Conny

    SvaraRadera
  3. Conny. Conny, Conny.. 5 Stockholmslag i topp? Över min döda kropp ;) hihi
    Jag tror bara Sibirien har möjligheten att kunna vinna faktiskt. Av Stockholmslagen. Sibirien har också ett bra gäng men de prioriterar mycket annat nu för tiden vilket gör att de kasar ner en bit.
    Och du får inte glömma Halmstad Conny. Det är nog det enda gänget som fått förstärkning till denna säsongen. :)
    Vi hörs!! :)

    SvaraRadera
  4. Jo, använder man insidan så är de nog dessa lag du räknar upp som slåss i toppen. Conny

    SvaraRadera