tisdag 1 februari 2011

Äntligen!

Södertälje SK nu uppe på slutspelsplats i elitserien. UNDERBART! 


TABELLENM+/-P
HV71453382
2 Skellefteå442679
Färjestad451777
Linköping452171
Luleå46571
Brynäs IF45-567
Djurgården44-964
Södertälje45-2063
Modo45-160
10 Frölunda45-2560
11 AIK44-1857
12 Timrå45-2456



10 kommentarer:

  1. Ropa inte hej för tidigt bara. Tror ändå på kvalserien för SSK. Tränarna kan ju inte stanna hemma varje match.

    SvaraRadera
  2. Södertälje ocg AIK har verkligen bevisat att dom inte är om slagpåsar som jag och många med mig trodde dom skulle bli.Men...även om jag håller på DIF (inte SÅ intreserad eg) så tyck man ju bara det är kul...hur tråkig man än anses vara då.Menar...nuförtiden ska man ju hellre ägna hat åt andra klubbar mer än att hålla på sitt eget.Verkar ju så i alla fall.Eller hur,Fredrik ;-).

    SvaraRadera
  3. Den inställningen tycker jag mig också märka av! Inte från Fredrik då, men ofta överlag.
    Hatet mot andra klubbar är större än kärleken för sitt eget! Eller, så mycket kärlek för ens eget att man inte ser annat än sig själv!

    Två farliga inställningar som blir vanligare och vanligare! Även inom boulen! Fast än så länge slipper vi huliganerna. ;-)

    SvaraRadera
  4. Ante läs min blogg. Jag älskar Rögle och Halmstad. Jag skriver alltid med glimten i ögat. Klart man skal ge gliringar mot kompisar som håller på andra lag, det hör till, men förstår Ante att du lever kvar på 1800-talet ;)

    SvaraRadera
  5. Ante! SSK och Rögle har länge varit i samma båt och situation.
    Fredrik håller på Rögle och jag på SSK. lite gliringar har vi skickat till varandra.. Och som Fredrik säger hör de till!
    Men tror inte du menar just Fredrik! Han är ju bara snäll!
    Men de finns dom som har verkliga problem med hat som är större än kärleken. Eller en så stor kärlek till sig själv och eget att dom kommer störta sig själv!

    SvaraRadera
  6. LITE glir te Fredrik var det allt.Kommer ihåg hatet mpt Abbot-bröderna när dom gick fr Rögle te Luleå :-).Nää...jag vet att Fredrik är en go kille.Men tyck bara inte om den här prylen mellan AIK,DIF å Hammarby här uppe.HÄR kan man snacka om att hata andra lag mer än att älska sitt eget.Klart man själv höll på med gliringar mot andra när det begav sig...men när rent hat dök upp la jag ner mitt intresse och började träna lokala kidz i stället.Det blev dom 10 lyckligaste åren i mitt liv vad det gäller fritid...helt fritt från hat & hulliganism:-).

    SvaraRadera
  7. Klart man måste få glira lite, känner lika många djurgårdare och hammarbyare som AIK are. det där med att hata är inget för mig älskar GNAGET.

    Blir nästan lite ledsen att SSK lämnar AIK vi har ju kamperat ihop nere i tabellen. Tänk om båda lagen skulle gå till slutspel, nä jag drömde bara, kanske AIK. Spännande lär det ju bli de sista omgångarna, Jocke hoppas Linus Videll får chansen i tre kronor grym kille och rolig att beskåda. Conny

    SvaraRadera
  8. Linus har spelat några matcher i landslaget för något år sen. Men visst är han bra! 10 såna lirare i SSK och jag hade kunnat drömma om SM guld!

    Ante, ja tror de är lite typiskt Stickholm att vara så egenkära och samtidigt hatiska mot andra... De finns i alla idrotter i Stockholmsregionen! Samtidigt är det ju bara en liten del av alla anhängare som blir så störda. Men som sagt, dom finns i hela Stockholm...

    SvaraRadera
  9. Finns i Göteborg oxå,Pimmen.Men folk e som dom e.Som du säger...liten del av "fansen" som är så där.Men tyvär skrämmer denna lilla del många...och tyvär växer den i å med att många kidz tycker det är en uuurball livs-stil.Skrämmande som sagt.

    SvaraRadera
  10. Håller med dig till 100% Ante....

    Jag hatar inget lag, men det finns lag som berör mig mer eller mindre. SSK berör mig mest! Sen MFF och efter de CPC. jag håller på andra lag också. Men dom berör mig inte.. Men att säga att dom är bäst i världen för att jag håller på lagen är ju sjukt tänkande och en början till de tänkandet du beskrivet... Och de är inget sunt tänkande! Ändå förekommer de oftare än man tror. Och även imon vår sport..... :-/

    SvaraRadera