torsdag 18 augusti 2011

Sverige 2

Joachim Andersson, Albin Plantin, Håkan Hallberg, Håkan Berg och Coach Anders Larsson.

Vi hamna i Grupp F. En 5 lags grupp där 2 lag går vidare. 2 lag kommer nog slåss om de två platserna. Vi, Belgien och Schweiz. Vi står över första matchen och startar mot Belgien. Det har sina nackdelar men vi fokuserar på fördelarna. Vi har chans att se hur dom lirar och kan därefter bygga vår strategi för att slå dom. Vi får dessutom värma upp direkt på morgonen. Nackdelen skulle vara att dom redan spelat en match innan vi möts.

Grupp F
Sverige 2
Belgien
Schweiz
Wales
Slovakien

För egen del känns det väldigt bra. Förutsättningarna har varit väldigt goda. Och uppladdningen jag haft har varit riktigt bra. Nu gäller de att få den positiva känslan i kroppen direkt mot Belgien i morgon. Kan vara bra att möta bra motstånd direkt och komma igång redan från start. Vi har goda chanser att gå vidare från gruppen. Spelar vi som vi brukar går vi vidare.

4 kommentarer:

  1. Tänkte just så. Måste vara bra med att möta bästa motståndet först. Då vet man vad som krävs i övriga matcher och har ett litet övertag mentalt. Har en känsla att det kommer gå bra för sverige i år. Riktigt varför kan jag inte säga. Men Jocke var riktigt het i onsdags. Han kommer vara grym i helgen. Jag håller alla fingrar och tår för er. Hoppas verkligen ni lyckas grabbar

    Andreas H

    SvaraRadera
  2. Stort jäkla lycka till!

    SvaraRadera
  3. Mycket synd man inte kan vara på plats,blir att följa er hemifrån.Lycka till nu allihop.Kent BVP

    SvaraRadera