lördag 21 januari 2012

Dubletten


Idag blev jag och Andreas Strandberg 2:a i Dubletten i Malmö. 9-2 blev till slut 10-13 mot Kenneth Köhalmi och Kristian Lilja.
I gruppen vann vi 3 raka. 13-6 mot Simon och Tobbe CPC. 13-1 mot HPK och 13-8 mot Kärnan. I kvartsfinalen mötte vi Krister Lilja och Roger Svensson och den sluter i vår favör 13-5. 13-0 i semifinalen mot Thomas Wiede och Viktor von Eggers Patron.
I finalen jobbar vi oss upp till stor ledning mot Krille och Kölle. Sen spelar dom aningen bättre och Andy börjar missa lite mer skott. Han valde att skicka ett gäng Helsingborgare i fel läge vilket gjorde att vi tappade övertag i rundorna och tillslut även en del poäng. Själv blev lägget något sämre också i slutet av matchen. Men de känns väldigt bra ändå. Det här kommer bli väldigt bra framöver.
Mest skoj idag var nog ändå att Jessica och min mor, Kjerstin Andersson går till semifinal där dom förlorar mot Krille och Kenneth med 9-13. I 3-4:de matchen vinner dom över Wiede och vEggers Patron och slutar på en 3:e plats. Det är fantastiskt kul att dom gick så långt! Stolt son!

B-finalen vanns av Anders Rubin och Thomas Johansson CPC mot Tobias Svensson och Simon Åkesson CPC.

Många Coccinelleare spelare på plats vilket är härligt!


- Posted using BlogPress from my iPad



6 kommentarer:

  1. lever du på gamla bilder jocke..

    SvaraRadera
  2. Jag har massor av bilder Bubba. Men på mig och Andy har jag inte så jätte många! Men de kommer bli fler framöver!!

    Tack för lilles Bubba! Den va grym!!!! :)

    SvaraRadera
  3. Svar
    1. Vf just helsingborgare?
      Vsg du bjuder mkt på dig så klart vill jag bjuda tillbaks.

      Radera
  4. När man landar 5 cm bakom ett klot när man skjuter.
    Man kanske ska tillägga att vi spelade över 9 meter hela tiden!! :)

    SvaraRadera
  5. Namnet Helsingborgare kommer från att Anders Larsson från Skåne sköt många såna skott i Måns Bock tävlingen som fanns i Helsingborg tidigare.. Där föddes de uttrycket! :-)

    SvaraRadera